Onlayn poker turnirlərində necə iştirak etmək olar?

Inicio Foros Foro Prueba Onlayn poker turnirlərində necə iştirak etmək olar?

• Este debate está vacío.
Viendo 3 entradas - de la 1 a la 3 (de un total de 3)
  • Autor
    Entradas
  • #113717 Responder
    Xuli
    Invitado

Son vaxtlar poker oyunlarına marağım artıb və online turnirlərdə iştirak etmək istəyirəm. Amma bilmirəm, haradan başlamaq lazımdır, hansı saytlara güvənmək olar? Turnirlərin qaydaları və strategiyaları haqqında da çox məlumatım yoxdur. Bəlkə təcrübəli dostlar kömək edə bilərlər?

#113718 Responder
    andreasandreas
    Invitado

Mən də online pokerə maraq göstərirəm və mostbet club com saytında bir neçə turnirdə iştirak etmişəm. Burada qeydiyyat prosesi çox rahatdır və müxtəlif turnirlərdə oynamaq mümkündür. Mənim təklifim əvvəlcə kiçik buy-in olan turnirlərdə iştirak etməkdir, çünki bu zaman böyük məbləğlər itirmək ehtimalı az olur. Həmçinin, hər turnirin qaydalarını əvvəlcədən yaxşı öyrənmək lazımdır. Mən bir dəfə çox gözəl bir turnirdə finala çıxdım, amma təcrübəsizliyimdən dolayı son anda uduzdum. Əsas olan emosiyalara qapılmamaq və soyuqqanlı oynamaqdır. Maraqlıdır, sən hansı strategiyanı istifadə etməyi düşünürsən?

#113719 Responder
    Xuli
    Invitado

Mən də təcrübəsizəm, hələ ki, hansı strategiyanı seçəcəyimi bilmirəm. Amma kiçik buy-in turnirlərdən başlamaq fikrim var. Dediyin sayta da mütləq baxacağam, sağ ol məlumat üçün.

Viendo 3 entradas - de la 1 a la 3 (de un total de 3)
Respuesta a: Responder #113718 en Onlayn poker turnirlərində necə iştirak etmək olar?
Tu información: